Siivouspalveluiden hinnasto

Ota yhteyttä!

Hämeen Laatusiivous Oy tarjoaa laadukkaat ja joustavat siivouspalvelut Tampereen ja sen lähiseudun alueella. Tarjoamme sekä koti- että yrityssiivouspalveluja. Toimialuettamme ovat pääosin Tampere, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala ja Nokia.

Palveluhinnat

  • Säännöllinen ylläpitosiivous 2 tai 4 viikon välein 45 €/h

  • Muutto-, tyhjennys- ja muut kertasiivoukset 52 €/h

  • Ikkunanpesut 52 €/h

  • Ikkunanpesut vakituisille siivousasiakkaille 45 €/h

  • Käsittelymaksu 6 €/lasku

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24 %. Minimiveloitus 2,5 h/käyntikerta. Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla.

 

Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin.

 

Kotitalousvähennys

Muista hyödyntää 60% kotitalousvähennys vuonna 2023! Kotitalousvähennys on 60 % kotitaloustyön ja hoivapalveluiden osalta. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa ja vuotuinen omavastuuosuus on 100 €. Lisätietoja verohallinnon verkkosivuilta.

 

Kotitalousvähennystä voi hyödyntää omaan talouteen, kesämökille, omille vanhemmille, isovanhemmille tai appivanhemmille ostettuun palveluun. Vähennys tehdään jälkikäteen veroilmoituksella, tai sen voi käydä laskemassa veroprosenttiinsa, mikäli tietää suunnilleen etukäteen kotitalousvähennyskelpoiset kulunsa kyseisenä vuonna.

 

Arvonlisäveroton siivous

  • Säännöllinen ylläpitosiivous 2 tai 4 viikon välein 38 €/h

  • Ikkunanpesut vakituisille siivousasiakkaille 38 €/h

  • Käsittelymaksu 6 €/lasku

Arvonlisäveroton hinta on 38 €/henkilötyötunti ja minimiveloitus 2,5 h/käyntikerta. Tästä hinnasta saa edelleen tehdä lisäksi myös kotitalousvähennyksen. 

 

Hämeen Laatusiivous Oy:llä on oikeus toimittaa siivouspalveluita ns. sosiaalipalveluiden tukipalveluna Tampereen, Kangasalan, Pirkkalan, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueilla. Edellytyksenä on, että asiakkaan toimintakyky on oleellisesti heikentynyt esim. liikuntarajoitteen tai sairauden takia. Arvonlisäveron osuus jätetään tällöin kokonaan laskuttamatta. 

 

Siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusvaihtoehtoina ovat e-lasku, suoramaksu tai perinteinen lasku postitse tai sähköpostilla. Siivousaika lasketaan autolta autolle asiakkaan pihassa pyöristettynä seuraavaan puoleen tuntiin, työparilta siis seuraavaan 15 minuuttiin.

 

Lahjakortti

Anna lahjaksi vapaa-aikaa ja mielenrauhaa! Lahjan ei aina tarvitse olla materiaa —  voit ilahduttaa läheistäsi vaikka puhtailla ikkunoilla tai kotisiivouksella. Tämä lahja sopii kaikille ja suunnittelemme lahjakortin sisällön aina lahjansaajan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan käytännön järjestelyistä!