Ikäihmisten palvelut Tampereen seudulla

Hämeen Laatusiivous Oy:llä on oikeus toimittaa siivouspalveluita ns. sosiaalipalveluiden tukipalveluna ilman arvonlisäveroa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueilla. Edellytyksenä on, että asiakkaan toimintakyky on oleellisesti heikentynyt.

Arvonlisäveroton hinta on 35 € / henkilötyötunti ja minimiveloitus 2,5 tuntia. Tästä hinnasta saa edelleen tehdä lisäksi myös kotitalousvähennyksen. Laskulle lisätään 5 € käsittelymaksu per lasku, siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa.

Palvelukonseptiimme kuuluu, että työ tehdään aina parityönä ja tuomme mukanamme kaikki siivousvälineet liinoista ja pesuaineista imuriin. Asiakkaan kohtaaminen on meille yhtä tärkeää kuin siivouksen laatukin. Samaa työparia emme voi taata joka siivouskerralle, mutta tavoitteena on, että joka kerta vähintään toinen työparista olisi asiakkaalle entuudestaan tuttu.

Osana Kotitori-tuottajaverkostoa

Yrityksemme on hyväksytty myös Kotitori-tuottajaverkostoon. Kotitori on Tampereen kaupungin neuvonta- ja palvelupiste, jota kautta saa apua ikäihmisten kotona selviytymiseen. Kotitorilta löytyy myös esitteitämme.  Soita Sannalle ja kysy lisää: p. 044-558 6595.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ikäihmisten palveluista, neuvomme asiassa mielellämme! Tutustu myös Kotitoriin!