Tilanne 18.4.2020:


Koronatilanteen kanssa on nyt eletty 5 viikkoa ja tilanne vaikuttaa meidän näkökulmastamme Pirkanmaalla pysyneen rauhallisena. Iso osa riskiryhmiin kuuluvista asiakkaista on perunut siivouksiaan, mutta monilla edelleen käydään. He ovat arvioineet siivouksen hyödyt riskejä suuremmiksi. Noudatamme edelleen tiukkaa hyigieniaa ja pyrimme pitämään asiakkaaseen vähintään 1-2 m välimatkan suunnittelemalla asiakkaan kanssa siivouksen siten, että hän voi siirtyä toiseen huoneeseen siivouksen ajaksi. Parasta on tietenkin, jos asunnosta on mahdollista poistua vaikka ulkoilemaan siivouksen ajaksi, mutta useinkaan tämä ei ole mahdollista. 


Vakituisten kotisiivousasiakkaidemme siivouskalenteri pyörii 4 viikon syklissä, jossa kullakin asiakkalla on siivous pääsääntöisesti 2 tai 4 viikon välein. Näin ollen lähes kaikkien kanssa on sovittu jo asiakaskohtaisesta "koronapolitiikasta". Usein on sovittu niin, että edetään normaalisuunnitelman mukaan ja heti ollaan yhteydessä ja perutaan siivous, mikäli hengitystieoireita tai muuta mahdollisesti tarttuvaa sairautta ilmenee. 


Töitä jatketaan, niin kauan kuin asiakkaita ja tekijöitä riittää, eikä sitä ole erikseen kielletty. Aurinkoista kevättä kaikille!

SÄHKÖPOSTIVIESTI VIIKON 15 KOTISIIVOUSASIAKKAILLE / lähetetty 2.4.2020


Hei!

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme kaikkiin asiakkaisiin yhteydessä ennen siivousta, joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimitse soittamalla. Kysymme seuraavat asiat:


Saako teille tulla siivoamaan? Siivoojamme jäävät nyt kotiin pienestäkin flunssan oireesta, ainoastaan terveenä työskennellään, joten toisaalta voimme myös itse joutua perumaan tai siirtämään siivoustanne, jos tilanne muuttuu. Tästä ollaan kuitenkin teihin erikseen yhteydessä.

Oletteko olleet terveinä? Toivomme, että myös asiakkaamme peruvat herkästi siivouksensa, mikäli hengitystieoireita ilmaantuu.

Onko kotonanne etätyöskentelijöitä tai muuta väkeä siivouksen aikana? Tämä ei estä siivousta, mikäli kaikki ovat terveitä, mutta pyrimme huolehtimaan tarkasti 1-3 m turvavälistä kaikkiin ihmisiin, joten siivoojamme neuvottelevat kanssanne, mitä tiloja siivotaan ensin, missä oleskellaan sen aikaa jne.

Normaalistikin noudatamme hyvää hygieniaa, käytämme kertakäyttökäsineitä ja joka kohteessa puhtaita 95 asteessa pestyjä liinoja. Hengityssuojaimia olemme mahdollisesti saamassa lisää käyttöömme lähipäivinä, niitä käytetään tarvittaessa.

Vastaattehan omalta osaltanne ylläoleviin kysymyksiin. Tällä hetkellä meillä on myös kalenterissa jonkin verran tilaa, mikäli on tarvetta tehdä ylimääräistä siivousta kohteissa, joissa ei olla kotona siivouksen aikana.

Erikoisesta tilanteesta huolimatta, iloisin mielin kevätsäässä, mukavampia aikoja odotellen! 


t. Sanna

*****************************

Sanna Ahtineva
Hämeen Laatusiivous Oy
p. 044-558 6595
sanna.ahtineva@hameenlaatusiivous.fi
sanna.ahtineva@saunalahti.fi
www.hameenlaatusiivous.fi

FACEBOOK -TIEDOTE 18.3.2020


On ollut ilo huomata, miten rauhallisen järkevästi asiakkaamme suhtautuvat esim. siivoojien saapumiseen. Toki peruutuksiakin tulee etenkin riskiryhmään kuuluvilta ja se on ymmärrettävää.


Tällä hetkellä varmistamme etukäteen asiakkailtamme, sopiiko heille että tulemme siivoamaan. Tietenkin tullaan vain, mikäli itse pysymme terveinä. Samalla utelemme, onko talossa flunssaoireisia.


Jos kaikki ovat terveitä ja siivous onnistuu, huolehdimme turvavälistä ja neuvomme kotona olevia asiakkaita väistämään siivoojia eri huoneeseen. Tarkka hygienia on itsestäänselvyys muutenkin.


Työtä tehdessä muistaa, että poikkeustilanteessakaan ihan kaikki ei muutu, vaan moni asia pysyy ennallaan! Pölyä ja sormenjälkiä kertyy ja vessa kaipaa siivoamista. 😉FACEBOOK -TIEDOTE  14.3.2020


Hämeen Laatusiivouksen kotisiivoukset jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Peruutuksia on tullut asiakkailta normaalia enemmän - joka on täysin ymmärrettävää. Mikäli kotona ollaan flunssassa tai eristyksiin/karanteeniin määrättynä, siivous tuleekin perua.

Myös työntekijämme jäävät kotiin heti flunssaoireiden ilmaannuttua, tai jos on tieto altistumisesta koronavirukselle. Hygieniaan kohteissa ja kohteiden välillä kiinnitämme entistäkin suurempaa huomiota.

Siivouksia jatketaan mahdollisuuksien mukaan, koska pääsääntöisesti - yllä mainittuja altistustilanteita lukuunottamatta - puhtaus edistää terveyttä.