Kotisiivous Tampereen seudulla

"Ainoastaan se harmittaa, että emme jo aikaisemmin ole ottaneet meille siivouspalvelua." Tämä ajatus on kuultu jo useammankin asiakkaamme suusta. Siivouspalvelu soveltuu yhtä hyvin perheille isommalla tai pienemmällä lapsikatraalla, pariskunnille tai yksinasuvalle, työssäkäyville ja ikäihmisille. Kustannukset ennen kotitalousvähennystä vaihtelevat asunnon koosta, asukkaiden määrästä, siivoustiheydestä (siivotaanko 2 vai 4 viikon välein), lemmikkieläimistä yms. seikoista riippuen noin sadasta eurosta muutamaan sataan euroon kuukaudessa.

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

*****************************
HUOM! 22.3.2020 LISÄTTY "KORONATIEDOTTEET" OSIO NETTISIVUILLE. Ajantasaista tietoa löytyy myös Facebook-sivuiltamme, käy tykkäämässä tai liity seuraajaksi!
*****************************


Kotisiivous-esite

Tarkempia esimerkkejä ja lisätietoa siivoussopimuksen teosta löydät kotisiivous-esitteestämme.

Palveluhinnat 2020

  • Säännöllinen ylläpitosiivous 2 tai 4 viikon välein 41 € / h
  • Muutto-, tyhjennys- ja muut kertasiivoukset 46 € / h
  • Ikkunanpesut 46 € / h
  • Ikkunanpesut vakituisille kotisiivousasiakkaillemme 41 € / h

Hinnat per henkilötyötunti, sisältäen alv:n 24%.  Minimiveloitus 2,5 h / käyntikerta.

Käsittelymaksu 5 € / lasku.

Vakituisilta sopimusasiakkailtamme emme veloita kilometrikorvauksia.

Soita ja kysy lisää Sanna Ahtineva, puh. 044 558 6595

Tyhjennyssiivoukset

Käytössämme on pakettiauton lisäksi myös iso kuomullinen peräkärry, jolla onnistuu mm. huonekalujen ja jätteiden kuljetus tarvittaessa kierrätykseen tai kaatopaikalle. Kun on tarve saada asunto tyhjennettyä ja samalla siivottua, ota yhteyttä! Teemme työn normaalilla siivoustuntiveloituksella, mahdolliset jätemaksut yms. veloitetaan erikseen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!