Muut siivouspalvelut Tampere ja lähiseutu

Ota yhteyttä!

Olemme pirkanmaalainen perheyritys, ja tarjoamme monipuolisia ja asiakaslähtöisiä siivouspalveluita. Meiltä saat yksilölliset palvelut kaikenlaisiin tarpeisiin! Toimialuettamme ovat pääosin Tampere, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala ja Nokia.

Lisäpalvelut kotisiivouksiin

✔  Ikkunoiden pesut

✔  Saunan pesut

✔  Lakanoiden vaihdot

✔  Verhojen vaihdot

✔  Tekstiilien silitys

Ikäihmisten siivouspalvelut

Hämeen Laatusiivous Oy:llä on oikeus toimittaa siivouspalveluita ns. sosiaalipalveluiden tukipalveluna ilman arvonlisäveroa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven alueilla. Edellytyksenä on, että asiakkaan toimintakyky on oleellisesti heikentynyt.

 

Asiakkaan lämminhenkinen kohtaaminen on meille yhtä tärkeää kuin siivouksen laatukin. Samaa työparia emme voi taata joka siivouskerralle, mutta tavoitteena on, että joka kerta vähintään toinen työparista olisi asiakkaalle entuudestaan tuttu.

 

Arvonlisäveroton hinta on 38 €/henkilötyötunti ja minimiveloitus 2,5 tuntia. Tästä hinnasta saa edelleen tehdä lisäksi myös kotitalousvähennyksen. Laskulle lisätään 6 € käsittelymaksu per lasku ja siivoukset laskutetaan kerran kuukaudessa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää ikäihmisten siivouspalveluista, neuvomme asiassa mielellämme!

Muutto- ja loppusiivoukset

Helpota muuttostressiä ja tilaa loppusiivous hyvissä ajoin! Jätä siivous ammattilaisille, jotta uuden asukkaan on mukava asettua taloksi sinun jälkeesi. Lika näkyy eri tavalla tavaroiden poistuttua, ja loppusiivoukseen kannattaakin varata riittävästi aikaa. 

 

Puhdistamme kaikki kaapit ja kiinteät kalusteet sisältä ja ulkoa sekä siistimme ovet, karmit, tasot ja muut pinnat. Keittiössä puhdistetaan uuni, uunin tausta, jääkaappi, pakastin, tiskiallas ja roskakaappi. Kylpyhuoneessa puhdistetaan myös lattiakaivot. Pienenkin asunnon loppusiivoukseen kannattaa varata aikaa 6-10 tuntia pinttymien määrästä riippuen. Siivousta nopeuttaa jos ehtii hoitaa uunin, jääkaapin ja pakastimen itse. Vuokra-asunnon loppusiivoukseen ei yleensä kuulu ikkunoiden pesua kuin ainoastaan sisäpintojen osalta.

 

Myös asunnon myyntitilanteessa kannattaa teetättää perusteellinen siivous ennen stailausta ja valokuvausta.

 

Ota yhteyttä ja varaa asunnollesi stressitön loppusiivous!

Remontti- ja tyhjennyssiivoukset

Oli kyse kodin remontin valmistumisesta, varaston raivauksesta, toimitilan tyhjennyksestä tai jotain siltä väliltä, niin me autamme mielellämme!

 

Meiltä saat yksilöllisen ratkaisun juuri teidän tarpeeseenne — siivouksen lisäksi pystymme tarvittaessa hoitamaan irtaimiston ja jätteiden poiskuljetukset. Käytössämme on pakettiauto ja kuomullinen peräkärry, joilla onnistuvat muun muassa erilaisien kalusteiden kuljetukset kierrätykseen tai kaatopaikalle. Huolehdimme myös jätteiden kunnollisesta hävittämisestä. Siivouksen laajuuteen ja kestoon vaikuttavat monet asiat, räätälöidään juuri teille sopiva palvelu! Teemme työn normaalilla siivoustuntiveloituksella, mahdolliset jätemaksut yms. veloitamme erikseen. 

 

Ota yhteyttä mikäli tarvitset laadukkaan remontti- tai tyhjennyssiivouksen!