Yrityssiivous Tampere ja lähiseutu

Ota yhteyttä!

Olemme pirkanmaalainen perheyritys, ja tarjoamme monipuolisia ja asiakaslähtöisiä siivouspalveluita. Meiltä saat yksilölliset palvelut kaikenlaisiin tarpeisiin! Toimialuettamme ovat pääosin Tampere, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala ja Nokia.

Tarjoamme yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille, ja meiltä saat yksilöllisen ratkaisun juuri teidän toimistonne tai muun toimitilan siivoukseen. Kuten kotisiivouksissa, myös yrityssiivouksissa vahvuutemme on luotettavuus, joustavuus ja pyrkimys hyvään laatuun ilman poikkeamia. Useimmiten yrityssiivoukset tehdään toimistoajan ulkopuolella aamulla, illalla tai viikonloppuisin. Jos tehtävät vaihtelevat, eikä kiinteä kuukausihinta ole hyvä ratkaisu, teemme myös toimistosiivouksia tuntiveloituksella.

 

Siivouksella on suuri vaikutus työympäristön viihtyvyyteen! Tilaamalla siivouksen meiltä teet toimitiloistasi mukavan ja turvallisen paikan työntekijöille ja asiakkaille. Osaavat siivoojamme työskentelevät tehokkaasti ja aina asiakkaat huomioiden.

 

Referenssiyrityksiä:

Aldia Oy

Arkkitehtitoimisto Hanna Lyytinen Oy

Asianajotoimisto Kilpi, Luukkonen & Toikka

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy

D-Kulma Oy 

Gluteeniton Leipomo Ilona Oy

Helsingin Liikekiinteistöt Oy

Konepaja Santala Oy

Läänin Kuljetus Oy, Tampere

Näsihuolto Oy

Orikem Oy

Palvelut

  • Imurointi ja pölyjen pyyhintä
  • Roska-astioiden tyhjennys tarvittaessa
  • Keittiön ja WC-tilojen siivous
  • Kylpyhuoneen pesu, myös lattiakaivon puhdistaminen
  • Tahrojen poisto ovista, ovenkahvoista ja katkaisijoista
  • Lasipintojen ja peilien pyyhintä
  • Lattioiden pyyhintä

Tarpeen mukaan myös muut palvelut — ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivouspalvelun kokeileminen

Siivouspalvelun kokeileminen on helppoa! Ota yhteyttä ja mietitään juuri teidän yritykseenne sopiva ratkaisu. Räätälöimme siivouspalvelut aina jokaisen yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Samaa työparia emme voi taata joka siivouskerralle, mutta tavoitteena on että joka kerta vähintään toinen työparista olisi asiakkaalle entuudestaan tuttu. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tuomme mukanamme kaikki pesuaineista ja liinoista imuriin.